Follow us
Brugerlogin
Brugernavn

Adgangskode

Registrer

Nyhedsbrev
Indtast e-mail-adresse:


Aktuel Vejrudsigt

Databeskyttelse - Kroatien ejendomme, bolig Kroatien, sommerhus Adriaterhavet

Databeskyttelse

Adriatica Estate er glad for din interesse for vores firma og vores produkter samt, at du har valgt at besøge vores website. Vi tager beskyttelsen af dine private data alvorligt og ønsker, at du føler dig sikker, når du besøger vores internetsider. Beskyttelsen af din personlige integritet er vigtig for os under behandlingen af dine personlige data, og vi tager hensyn til dette i vores forretningsgang. Vi behandler alle personlige data, som registreres via besøgene på vores websites, i overensstemmelse med lovgivningen i de land hvor hjemmesiderne vedligeholdes. Vores databeskyttelsespolitik bygger i øvrigt på databeskyttelsens adfærdskodeks, som er gældende for Adriatica Estate koncernen globalt. Vi gør opmærksom på, at Adriatica Estate´s websites kan indeholde links til websites fra andre hosts, som ikke er omfattet af denne databeskyttelseserklæring.

Indsamling og behandling af personlige data

Når du besøger vores websites, gemmer vores webserver normalt din IP-adresse, som din internetudbyder har tildelt dig, websiten, hvorfra du besøger os, websitene, som du besøger hos os samt datoen og varigheden af besøget. Dine personlige data bliver kun gemt, når du selv angiver dem, fx i forbindelse med en registrering, en rundspørge, et salgsfremstød eller ved udfærdigelsen af en kontrakt.

Anvendelse og videregivelse af personlige data og formålsbinding

Adriatica Estate anvender i fornødent omfang dine personlige data til teknisk administration af websitene, kundeadministration, rundspørger vedr. produkter og marketing.

Videregivelse af personlige data til offentlige institutioner og myndigheder vil alene finde sted, såfremt dette er foreskrevet direkte i loven. Vores medarbejdere, agenturer og forhandlere har tavshedspligt.

Valgmulighed

Vi anvender dine data til at informere dig om vores produkter og tjenesteydelser og evt. til at stille dig spørgsmål herom. Selvfølgelig bestemmer du selv, om du ønsker at deltage i sådanne kampagner. Hvis du ikke er indforstået med det, kan du til enhver tid fortælle os det, så vi kan spærre dine data. Du kan finde yderligere informationer på den pågældende website.

Sikkerhed

Adriatica Estate træffer tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de data vi administrerer mod manipulation, tab, ødelæggelse og mod uberettigede personers adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres konstant i takt med den teknologiske udvikling.

Oplysningsret

Hvis du kontakter Adriatica Estate eller dit ansvarlige agentur, vil du så hurtigt som muligt i henhold til gældende lovgivning kunne få oplyst om, og i så fald hvilke personlige data vi har gemt om dig. Hvis du er registreret som bruger, giver vi dig også mulighed for selv se at se data og i givet fald slette eller ændre dem. Hvis der er gemt forkerte oplysninger på trods af vores bestræbelser på nøjagtighed, retter vi dine data, såfremt du ønsker dette.

Såfremt du har spørgsmål om behandlingen af dine personlige data, kan du rette henvendelse til vores ansvarlige for databeskyttelse, som sammen med sit team også står til rådighed, hvis du ønsker bestemte informationer, har forslag eller reklamationer.

Ansvarlige for databeskyttelse
Chief officer corporate data protection

Marko Nevistić

Adriatica Real Estate

support@adriatica-estate.com


 

Hurtig søgning
Ejendom type
Stat

Pris
af till
Størrelse
af till m2

AVANCERET SØGNING
Top tilbud
Villa A - Central
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - Central
TROGIR
70m2
150,000€
Villa A - Central
MAKARSKA RIVIERA
340m2
850,000€
Byggegrund A - Central
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Stenhus A - Central
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - Central
KAŠTELA
102m2
136,000€
Stenhus A - Central
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - Central
TROGIR
62m2
125,000€
Hus A - Central
KAŠTELA
300m2
199,000€
Hus A - Central
TROGIR
116m2
330,000€
Hus A - Central
ZADAR
140m2
158,000€
Villa A - Central
TROGIR
150m2
350,000€
Villa A - Central
ZADAR
280m2
475,000€