Follow us
Brugerlogin
Brugernavn

Adgangskode

Registrer

Nyhedsbrev
Indtast e-mail-adresse:


Aktuel Vejrudsigt

Købe guide - Kroatien ejendomme, bolig Kroatien, sommerhus Adriaterhavet

Opis
Eftersom der er visse forskelle i selve proceduren ved køb/salg af ejendomme i de 3 lande i Adriatica, har vi lavet 3 vejledninger, en for hvert land.
 
     Hvis De er interesseret i et bestemt land eller region – kan De til venstre vælge links, og se processen i køb/salg af ejendomme.
 
    Derudover er De altid velkommen til at ringe til os, uanset hvilke spørgsmål De måtte have.
 
    Vi er til stede i alle 3 lande og vi er klar til at hjælpe Dem, så De uden problemer kan udføre et køb/salg af ejendommen. 


Opis
 
Køb af fast ejendom er for de fleste en af de største oplevelser i livet. En sådan proces handler ikke kun om økonomi - der er også en del følelser indblandet.
 
    Det er en vigtig proces der sagtens kan tage flere måneder. Mange forskellige situationer kan fremprovokere hovedpine, stress og søvnløse nætter.
 
    Hvis køb af fast ejendom skal blive den bedste oplevelse i livet, er det vigtigt at De finder den rigtige ejendomsmægler.
 
    Vi ønsker inderligt, at De finder en passende bolig til Dem og Deres familie og vi vil gøre alt hvad vi kan for at oplevelsen bliver positiv hele vejen igennem. 


 

 

Opis
Før De beslutter Dem for at købe, er det en god idé at tale om det først. Vi kan aftale et møde, så vi sammen kan finde ud af hvad det er De leder efter, hvor meget det skal koste, hvor det skal være osv.
 
    Vi kan derefter tilbyde Dem ejendomme, som modsvarer Deres ønsker. Ved hjælp af denne hjemmeside kan De gøre en stor del af forarbejdet selv.

    Vores erfaring har vist, at det er godt at vide, hvad klienten ikke vil have – for der er ikke noget værre end at tilbyde Dem noget De ikke vil have. Derfor er det vigtigt, at De udtrykkeligt fortæller os om Deres ønsker.
 
    Køb af fast ejendom er som oftest en familiebeslutning og for at undgå misforståelser i familien inddrager vi gerne hele Deres familie i købsprocessen.
Opis
Før De beslutter dem for at købe noget i et bestemt område, er det ligeledes vigtigt at De laver lidt research omkring stedet. De skal være sikker på at De vil kunne bo der.
 
    Man kan købe mange billige ejendomme, som det er tilfældet i vores zone C, men der vi man stadigvæk være tæt på Adriaterhavet. De kan fx spørge Dem selv – hvad er vigtigst, området eller prisen?
 
    Det er en stor beslutning, at købe fast ejendom, derfor råder vi Dem til at tage Dem god tid til at tænke godt over det.
 

 


Opis
Når De finder en passende type ejendom, skal De fortælle hvad De maksimalt vil betale for den.
 
    Såfremt De bliver enige med sælgeren, er ejendommen Deres. Men lige indtil alle aftaler er underskrevet og betaling er forfaldet er det ikke Dem der er ejendommens ejer.
 
    De bør altid have rådgivere med som kan rådgive Dem hele vejen igennem. Vi har jurister i virksomheden og andre specialister som kan hjælpe Dem igennem hele købsprocessen.
 

 
  


Opis
Når det gælder erhvervskøb, råder vi Dem til at kontakte os, for udover alle de informationer De kan læse her på hjemmesiden, ligger der meget mere bag køb af erhvervsejendomme. “Historien” omkring erhvervsejendomme – hoteller, bygninger, stor byggegrunde – er meget mere omfattende, så alle de informationer finder de ikke her på siden.
    
Efter aftale med Dem og alt efter hvilken slags erhvervsejendom der er tale om, kan vi tilbyde Dem detaljeret søgning og analyser.
 
    Ved meget komplicerede opgaver bruger vi vores netværk af venner og specialister. Gennem os vil køb/salg af ejendomme være en sikker og bekymringsfri proces.
Hurtig søgning
Ejendom type
Stat

Pris
af till
Størrelse
af till m2

AVANCERET SØGNING
Top tilbud
Villa A - Central
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - Central
TROGIR
70m2
150,000€
Villa A - Central
MAKARSKA RIVIERA
340m2
850,000€
Byggegrund A - Central
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Stenhus A - Central
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - Central
KAŠTELA
102m2
136,000€
Stenhus A - Central
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - Central
TROGIR
62m2
125,000€
Hus A - Central
KAŠTELA
300m2
199,000€
Hus A - Central
TROGIR
116m2
330,000€
Hus A - Central
ZADAR
140m2
158,000€
Villa A - Central
TROGIR
150m2
350,000€
Villa A - Central
ZADAR
280m2
475,000€